Головна » 2011 » Июль » 4 » Австралійський уряд допоможе переселенцям
10:03
Австралійський уряд допоможе переселенцям
 Австралія, Сідней, Новий Південний уельс, переселення, уряд ,компенсація  Уряд Австралії пропонує жителям міста Сідней (Sydney) грошову компенсацію заради того, щоб вони переїжджали звідти в аграрні райони штату Новий Південний Уельс (New South Wales), повідомляє BBC News. Очікується, що такі заходи допоможуть відновити інфраструктуру району після більш ніж десятирічної посухи, а також вирішити проблему з перенаселенням Сіднея. У Австралії один з найнижчих показників щільності населення, але разом з цим майже чверть населення країни живе в Сіднеї.
   Зараз у Сіднеї живе 4,5 млн осіб, а до середини цього століття цей показник зросте на 40%. У місті мало доступного житла і високі ціни на нерухомість. Інфраструктура Сіднея також має проблеми через перенаселення. Австралія - ​​одна з найбільш урбанізованих країн світу, і деякі просто так захочуть покинути свої будинки заради життя за містом. Почасти саме тому уряд Нового Південного Уельсу пропонує людям компенсацію в А $ 7 тис. для покупки житла в аграрних районах.
   Нагадаємо, що наприкінці 2008 року уряд Австралії закликало населення йти у відпустки. На той момент 11 млн австралійських працівників накопичили близько 121 млн оплачуваних відпускних днів. Якщо всі ці трудящі візьмуть відпустки, то їм нічого не залишиться, як їхати подорожувати по своїй країні та світу. Тоді туристичний сектор, що страждає від глобальної фінансової кризи, отримає потужний стимул.
   До речі, «Навколо світу» розповідав, що згідно з опитуванням, проведеним в 2008 році агентством Kelly Services, в Австралії лише 10% опитаних вважають, що робота шкодить здоров'ю. Приблизно така ж частка населення скаржилася на роботу в Мексиці (9%) та Індії і Нової Зеландії (по 10%). Найбільше стурбовані негативним впливом роботи на здоров'я в Японії (60%), за нею йдуть Канада, Україна, Фінляндія і Гонконг. Росія - на 7-му місці (32%).
  А в минулому році спеціальна програма уряду Австралії дозволяла жителям Великобританії отримати цікаву роботу на святах або вихідних. Програма пропонувала великий список вакансій, наприклад, ловця коал або дегустатора пива. При цьому проблем з перетином кордонів не виникало - для бажаючих були передбачені спеціальні візи вихідного дня.

Фото: topic.lt
Джерело: http://www.vokrugsveta.ru
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2130 | Додав: wiktor | Теги: компенсація, Переселення, Австралія, уряд, Сідней, Новий Південний уельс | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar