Головна » 2014 » Сентябрь » 24 » В індії через дощі скасували навчання
07:40
В індії через дощі скасували навчання

На північному сході Індії через дощі скасували заняття в школах і вузах

Безперервні з суботи дощі накрили велику частину індійського міста Гувахаті, розташованого на північному сході країни, в штаті Ассам. Міській адміністрації довелося на невизначений час закрити місцеві школи і коледжі, а також оголосити евакуацію найбільш постраждалих районів.

До теперішнього часу із-за різних лих, спровокованих зливами, в Гувахаті вже загинули три людини. Один з них потонув в  зливовому потоці, іншого накрило зсувом, а третій під час грози загинув від удару електричним струмом, передає видання Indian Express.

Більшість низинних ділянок міста опинилися під пояс у воді. Паводки, за словами керівництва штату Ассам, викликані сходом дощової води з пагорбів на території прилеглого штату Мегхалая. Велику кількістю руйнувань в Гувахаті призвів також плачевний стан міської дренажної системи.

З понеділка, 22 вересня, громадський транспорт, а також рух автотранспорту практично зупинився навіть на головних автомагістралях міста.

В даний час групи рятувальників працюють в районах Гоалпара і Дубров, евакуюючи місцевих жителів. Зокрема, в районі Дубров вода відрізала від решти міста близько п'яти тисяч чоловік.

Рівень води в річці Брахмапутра - головної водної артерії міста Гувахаті, вже перевищив критичну позначку. Переповнені і береги двох її приток Бхаралу і Бахін, які також протікають через місто.

Між тим, паводкова ситуація, за прогнозами синоптиків, в найближчі два дні буде тільки погіршуватися, північний схід Індії як і раніше залишається у владі дощів. Початок тижня буде дощовим в таких районах, як Аруначал-Прадеш, Ассам, Маніпур, Мегхалая, Мізорам і Тріпура, попередили в Метеобюро Індії.

Фото: http://www.gismeteo.ru/news/stihiynye-yavleniya/11659-na-severo-vostoke-indii-iz-za-dozhdey-otmenili-zanyatiya-v-shkolah-i-vuzah/
Джерело: http://www.gismeteo.ru/news/stihiynye-yavleniya/11659-na-severo-vostoke-indii-iz-za-dozhdey-otmenili-zanyatiya-v-shkolah-i-vuzah/
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 1562 | Додав: wiktor | Теги: Навчання, Індія, Ассам, злива, брахмапутра | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar