Головна » 2010 » Август » 2 » Дослідження міграційних процесів в Україні – проект „EUMAGINE: Imagining Europe from the Outside”
13:32
Дослідження міграційних процесів в Україні – проект „EUMAGINE: Imagining Europe from the Outside”
дослідження, міграційні процеси, Україна, проект, EUMAGINE   Громадська організація „Центр соціологічних досліджень” та Центр міграційної політики і суспільства COMPAS (Оксфордський Університет) в рамках проекту „EUMAGINE: Imagining Europe from the Outside”, що фінансується 7 Рамковою програмою ЄС спільно із колегами із Бельгії, Норвегії, Туреччини, Марокко та Сенегалу, реалізують проект у сфері міжнародної міграції.

Проект буде досліджувати думку суспільства про міграцію як явище. Вивчатимуться мотиви міграції українців в ЄС та Росію, що саме спонукає їх туди їхати. Крім того також варто враховувати, що люди, які мають намір емігрувати, повинні бути проінформовані про всі аспекти еміграції, наприклад, про умови проживання у тій чи іншій країні, навчання, медичне обслуговування, заробітна плата тощо.

Задля досягнення поставленої мети консорціум EUMAGINE буде вивчати чотири основні країни – Марокко, Сенегал, Туреччину й Україну.

Дослідження дасть уявлення про те, як судження про права людини та демократію пов’язані зі сподіваннями та рішеннями щодо міграції.

Детальніше:
www.eumagine.org,
www.csr.co.ua
Автор : Юрій Білан

Джерело: http://www.civicua.org
Фото:
Джерело:
Категорія: Заходи | Переглядів: 2377 | Додав: wiktor | Теги: EUMAGINE, проект, україна, міграційні процеси, Дослідження | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar