Головна » 2011 » Август » 16 » Petrobras готова інвестувати в розробку шельфу Чорного моря
08:52
Petrobras готова інвестувати в розробку шельфу Чорного моря
  Злочевський, інвестиції, шельф, Чорне море, нафта, Бразилія, Petrobras Державна нафтогазова компанія Бразилії Petrobras готова інвестувати в розробку української частини шельфу Чорного моря
   Про це повідомив посол Федеральної Республіки Бразилія в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мелло в ході зустрічі з Міністром екології та природних ресурсів України Миколою Злочевським.
   За даними прес-служби міністерства, головною темою зустрічі була перспектива залучення бразильських інвестицій в українську геологію і можливість створення спільних підприємств з виробництва біопалива.
  «Бразилія є одним зі світових лідерів у сфері глибоководного буріння. Ми сподіваємося, що бразильські інвестиції будуть залучені в освоєння шельфу Чорного моря », - зазначив Злочевський.
   Крім того, він підкреслив, що для інвесторів запропоновано два відкритих родовища сланцевого газу - Олешське і Юзівське.
    У свою чергу посол Бразилії повідомив, що компанія Petrobras вже зробила офіційний запит на інформацію про стан родовищ шельфу Чорного моря і готова на значні інвестиції в цю галузь.
Фото: vkurse.ua
Джерело: http://www.geonews.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1795 | Додав: wiktor | Теги: Бразилія, Чорне море, шельф, нафта, інвестиції, Злочевський, Petrobras | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar