Головна » 2011 » Август » 9 » Мінприроди залучає бразильські інвестиції
16:05
Мінприроди залучає бразильські інвестиції
 Мінприроди, Золочевський, україна, Бразилія, інвестиції  9 серпня міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський зустрівся з послом Федеративної Республіки Бразилія в Україні Антоніо Фернандо Круз-де-Мелло. Головна тема зустрічі: перспектива залучення бразильських інвестицій в українську геологію та можливість створення спільних підприємств з виробництва біопалива. «Бразилія є одним зі світових лідерів у сфері глибоководного буріння. Ми сподіваємося, що бразильські інвестиції будуть залучені до освоєння шельфу Чорного моря», - відзначив Микола Злочевський. Крім того, він підкреслив, що для пропозицій інвесторів відкриті два родовища сланцевого газу – Олеське та Юзівське.
  Посол Антоніо Фернандо Круз-де-Мелло повідомив, що найбільша газова компанія Бразилії, Petrobras, вже зробила офіційний запит на інформацію про стан родовищ шельфу Чорного моря, і готова на значні інвестиції в цю галузь. Також пан посол звернув увагу на зацікавленість Petrobras у створенні в Україні спільного підприємства з виробництва біопалива. «Таке підприємство могло б задовольнити не тільки потреби України, а й експортувати значну частину своєї продукції до Євросоюзу», - заявив Антоніо Фернандо Круз-де-Мелло.
  Посол Бразилії запросив міністра екології та природних ресурсів Миколу Злочевського відвідати його країну з робочим візитом для проведення безпосередніх переговорів з потенційними інвесторами. Сторони домовились, що цей візит буде здійснено найближчим часом.
Фото: basik.ru
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1892 | Додав: wiktor | Теги: Бразилія, Золочевський, інвестиції, україна, Мінприроди | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar