Головна » 2010 » Апрель » 6 » Судна, що знаходяться у територіальних водах Північної Америки, повинні будуть скоротити викиди парникових газів
14:47
Судна, що знаходяться у територіальних водах Північної Америки, повинні будуть скоротити викиди парникових газів
Обмеження викидів парнкових газів
   Агентство захисту навколишнього середовища (EPA) і Інтернаціональна морська організація заявили про необхідність суворого регулювання парникових газів, що викидаються судами, які перебувають у прибережних водах США і Канади.
 
Починаючи з 2012 року, судна, що знаходяться в межах 200 мильної зони (370,4 км) узбережжя Північної Америки, повинні будуть обладнані фільтрами (скрубера) очищення вихлопних газів від діоксиду сірки або використовувати більш дороге та екологічно-чисте паливо, яке у своєму складі містить менше сірки.
 
До 2016 року нові судна повинні будуть обладнані передовими системами контролю за викидами парникових газів.
 
У Каліфорнії вже введені такі обмеження в 24 мильній зоні (44,4 км) узбережжя.
 
На думку Агентства захисту навколишнього середовища, введення нових правил для судів дозволить скоротити в територіальних водах США викиди NOx на 1,2 млн тонн на рік, а твердих частинок на 143000 тонн на рік.

Джерело:
www.priroda.su

Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2086 | Додав: wiktor | Теги: територіальні води, парникові гази, Північна Америка | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar