Головна » 2011 » Декабрь » 17 » Ураган "Йоахім" викликав транспортний колапс у Німеччині
09:41
Ураган "Йоахім" викликав транспортний колапс у Німеччині
  Йоахім, німеччина, ураган, Франкфкрт, ТюрингіяНа Німеччину обрушився ураган "Йоахім" (Joachim), який викликав транспортний колапс в деяких регіонах країни, передає Bild. Найбільше від стихії постраждали південь і центральна частина Німеччини. Через ураган аеропорт Саарбрюкена тимчасово закритий.
  В аеропорту Франкфурта почалися затримки рейсів. Це сталося через те, що наземні служби вибилися з плану через важкі погодні умови. Втім, про скасування рейсів мови поки не йде, запевнив представник аеропорту.  
  Залізничне сполучення між Кайзерслаутерн (Kaiserslautern) і Саарбрюкені (Saarbruecken), а також в районі Ландау (Landau) зупинено. У самому Саарбрюкені пориви вітру виривали дерева з корінням, деякі вулиці і підвали будинків затоплені. Вітром перекидало дорожні знаки та будівельні таблички. У Південно-Західному Пфальці регіональні електрички припинили рух через звалилися на рейки дерев.  
   У федеральній землі Рейнланд-Пфальц метеорологи зафіксували сильні пориви вітру, які можуть досягати швидкості в 130 кілометрів на годину. Швидкість вітру на вершині найвищої гори Німеччини Цугшпітце досягла 180 кілометрів на годину, через що підвісна канатна дорога була зупинена.
   На півдні федеральної землі Гессен через ураган скасували уроки в 122 школах, повідомив представник місцевого відомства у справах шкіл Ральф фон Кюммель (Ralph von Kymmel).
   У деяких районах Тюрінгії снігопади привели до заторів на дорогах і аварій. У Менхсберг автобус з 15 дітьми врізався в стіну. Ніхто з пасажирів не постраждав. Траса 61 у міста Альцай (Alzey) на заході Німеччини перекрито. З ранку 16 грудня там сталося кілька аварій через сильні пориви вітру. У районі Хунсрюк (Hunsrueck) були затоплені вулиці. Влада оголосила про небезпеку повені для Рейну, Мозеля і найобувати.
Фото: http://geografica.net.ua
Джерело: http://ecoportal.su
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 2826 | Додав: wiktor | Теги: Тюрингія, Німеччина, Франкфкрт, ураган, Йоахім | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar