-->Головна » В Україні

Водні ресурси України в критичному стані - страждає суспільство

    В Україні існують великі проблеми з забрудненням водних об'єктів , через що страждає і здоров'я українців.
   Про це на прес -конференції повідомив завідувач кафедри екологічної академії України Микола Костров , передає кореспондент " УНН " .
  " Найбільші проблеми в Україні сьогодні з водними об'єктами , водопостачанням і водокористуванням . Тому на сьогодні існують великі проблеми , пов'язані зі здоров'ям українців. Ці проблеми пов'язані з використанням неякісної питної води , її застосуванням " , - сказав експерт.

... Читати далі»

30.09.2013

На дні Чорного моря в Криму знайшли дивну вежу

 Підводне місто Акра було відкрите біля берегів Керченського півострова ще 30 років тому , проте його планомірні і послідовні дослідження почалися зовсім недавно. Як розповів « Сьогодні » заввідділом підводної археології Чорноморського центру підводних досліджень Віктор Вахонеєв , останні три роки його активно досліджують місцеві вчені , які цього літа зосередилися безпосередньо на проведенні розкопок. Справа ця нелегка , оскільки тутешні місця відомі своїми підводними піщаними косами , які періодично переміщаються , то відкриваючи , то закриваючи під шаром піску пам'ятки історії.
... Читати далі»

24.09.2013

Київ посів 21 місце за кількістю іноземних туристів

  Київ посів 21 місце серед європейських міст за кількістю іноземних відвідувачів. У Європі, як і раніше, перше місце за кількістю іноземних відвідувачів займає Лондон, випереджаючи Париж, Стамбул, Барселону і Мілан.
  У Глобальному і ... Читати далі»

28.05.2013

Столична влада створила карту можливих затоплень Києва

   У КМДА створили "Карту можливих затоплень Києва при витраті води в Києві 5500 м3/с і рівні води Канівської ГЕС 91,5". Про це повідомили в прес-службі КМДА.
  Згідно з даними карти, у разі можливої ​​повені під загрозою можуть опинитися Конча-Заспа, а також дачні забудови на Осокорках. Частково може бути затоплений берег Подолу і Троєщини. Оболонська набережна теж може піти під воду. Велика частина Труханова острова теж може бути затопленою. А ось Русанівка та Русанівські сади за даними картами у безпеці.
   Також можливо повінь може загрожувати і місту Українка Обухівського району нижче Києва по Дніпру.
  Нагадаємо, голова Київської міської державної адміністрації провів робочу нараду з членами Міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, аби відпрацювати план дій з підготовки до весняного паводку.

... Читати далі»

29.03.2013

На Україні чиновники з чотирьох областей санкціонували забруднення Дніпра

   Дніпровська екологічна прокуратура з'ясувала, що чиновники із Запорізької області покривали забруднення вод Дніпра підприємствами. Про це пише портал «Z-City».
  Посадові особи управлінь охорони навколишнього природного середовища в Київській, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській областях та Києві при видачі документів фактично санкціонували наднормативний скид забруднюючих речовин в Дніпро підприємствами.
  При цьому багатьом суб'єктам було дозволене скидання забруднюючих речовин через відсутність розроблених ними планів природоохоронних заходів.
  За інформацією наглядового відомства, керівникам внесено п'ять постанов з вимогою привести у відповідність із законами дозвільні документи і притягнути винних посадових осіб до відповідальності.

... Читати далі»

18.03.2013

Росія і Україна домовилися зняти обмеження на польоти

   Державіаслужба України і Мінтранс Росії домовилися зняти обмеження по кількості призначених авіапідприємств та кількості виконання ... Читати далі»

07.02.2013

Сільський зелений туризм: обговорення перспектив Слобожанщини

  Оригінальна форма відпочинку в приватних господарствах сільської місцевості (сільський зелений туризм) – це вид дозвілля, що поступово набирає обертів в Україні. Сільський колорит та природні особливості культурної, історичної та етнографічної спадщини Слобожанщини не мають залишити байдужим жодного туриста.

... Читати далі»

11.11.2012

В Африку почали поставляти автомобілі ZAZ

  Раніше географія експорту українського заводу обмежувалася чотирма пострадянськими країнами. Запорізький автозавод починає експорт автомобілів в Африку. У липні завод, який контролюється корпорацією "Укравто" Таріела Васадзе, поставив  пробну партію автомобілів ZAZ Sens в Гану.
  Покупець планує використовувати автомобілі для служ ... Читати далі»

10.10.2012
« 1 2 3 4 ... 7 8 »