-->Головна » В Україні

Україна і Республіка Корея посилюють співпрацю у сфері надрокористування

Корея, Україна, співпраця, надрокористування   Україна і Республіка Корея підпишуть Меморандум про розширення співпраці у сфері надрокористування

Україна і Республіка Корея домовились до кінця цього року підписати Меморандум про взаємопорозуміння «Щодо співробітництва у сфері рекультивації гірничих виробок (об’єктів) дл ... Читати далі»

08.11.2011

Мінприроди взялося за розв'язання проблеми безпритульних собак

   Мінприроди, безпритульні, собаки, проблема Міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський ініціював розробку загальнонаціональної програми будівництва в найбільших містах країни сучасних притулків для собак. Пілотний проект буде реалізовано в Києві. Попередня домовленість ... Читати далі»

04.11.2011

Угода про створення спільного заповідника України, Білорусі та Польщі

 заовідник, резерват, Західне Полісся, Україна, Білорусь, Польща Міністр Злочевський від імені України підписав угоду про створення спільного заповідника із Білоруссю та Польщею
   Міністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський підписав Угоду між Урядами України, Білорусії та Польщі про створення тран ... Читати далі»

31.10.2011

У неділю Україна житиме вже за зимовим часом

  30 жовтня о 04.00 за київським часом в Україні відміняється дія "літнього часу" переведенням годинникової стрілки на одну годину назад.
   Про це нагадує Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики в повідомленні.
   Перехід на "зимовий час" в останню неділю жовтня зд ... Читати далі»

29.10.2011

Сформовано природно-екологічний каркас Луганщини

 екологічний каркас, екомережа, Луганська область, засідання, ПЗФ  25 жовтня 2011 року, на нараді Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Луганській області, присвяченій питанню розвитку природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі Луганщини, обговорені результати багаторічної практики створе ... Читати далі»

27.10.2011

Представники Мінприроди взяли участь у 10-ій Конференції Сторін Конвенції ООН про боротьбу з опустелюванням

 Мінприроди, Україна, ООН, опустелювання, Чангвон   З 10 по 21 жовтня 2011 року у м. Чангвон, Республіка Корея відбулася 10 та Конференція Сторін Конвенції ООН про боротьбу з опустелюванням. Для участі у Конференції, роботі її допоміжних органів та пов’язаних з нею подій було зареєстровано близько 6300 учасників.
  У рамках Конференц ... Читати далі»

27.10.2011

Чорноморський Флот РФ під контролем екологів України та Росії

  Дністер, засідання, Яремче, РадаПредставники Державної екологічної інспекції України взяли участь у засіданні Робочої групи з питань екологічної безпеки, охорони навколишнього природного середовища Підкомісії з питань функціонування Чорноморського флоту Російської Федерації та його перебування на території України ... Читати далі»

24.10.2011

Долею річки Сіверський Донець опікуватимуться Україна та Росія

 Україна, Росія, Сіверський Донець, річка, моніторинг, співробітництво  Про це зокрема йшлося на Другому Україно-Російському міжрегіональному економічному форумі «Науково-технічне співробітництво регіонів та міжрегіональна виробнича кооперація», який відбувся 18 жовтня у м. Донецьку. «На форумі було обговорено Міжрегіональну Програму ... Читати далі»

21.10.2011
« 1 2 ... 5 6 7 8 »