-->Головна » В Україні

Україна повернула «зимовий час»

 літній час, зимовий час, переведення годинника, поясний час, Україна   Учора парламент України скасував рішення про скасування переходу на зимовий час, повідомляє РБК. Ідея скасувати зимовий час була законодавчо схвалена 20 вересня цього року, проте її так і не встигли втілити в життя. Тепер парламент зобов'язав Кабінет міністрів Укра ... Читати далі»

19.10.2011

Мінекології домовилося із Японією про будівництво сміттєпереробних заводів в українських мегаполісах

Мінекології, Японія, сміття, завод, мегаполіс   Міністерство екології та природних ресурсів домовилося з Японією про фінансування проекту з утилізації побутових відходів в українських мегаполісах
  Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський домовився з Організацією з розробки нових енергетичних та промисл ... Читати далі»

03.10.2011

Нове депо метрополітену хочуть розмістити у єдиному київському нацпарку

депо, Голосіївський, національний парк, Теремки, метро   Нове депо Київського метрополітену „Деміївське/Теремки” хочуть розмістити на території національного природного парку „Голосіївський”, на території заповідного урочища „Теремки” в районі Одеської площі. Про це свідчать карти проекту нового Генерального плану Києва до 2025.
 &nb ... Читати далі»

03.10.2011

Знайдене в Україні аномальне озеро з "рідким склом" - небезпечне

  дайвінг, Воробйов, озеро, СоледарГрупа дайверів з Донецької, Дніпроперовської та Луганської областей виявила під Соледаром справжнє диво - озеро, в якому з глибиною вода стає не холоднішою, а гарячішою, і сама вода настільки щільна, що виштовхує наверх і пірнути неможливо.
  «Недалеко від міста Соледар раніше працювала соляна ша ... Читати далі»

26.09.2011

Європейські науковці приїдуть досліджувати Поліський заповідник

  Європа, Житомирська область, заповідник, дослідження, науковціПоліський природний заповідник, що розташований на півночі Житомирщини, став учасником проекту Європейського Союзу «Включення питань зміни клімату в управління вразливими екосистемами».
  Вибір на цей заповідник впав не випадково: у Поліському регіоні  зосереджені найбільші мас ... Читати далі»

26.09.2011

Починається реалізація польсько-австралійського інвестпроекту з розробки золотих родовищ в Україні

  Бобрикове, Антрацит, Луганщина, видобуток, золото, родовище, інвестиції  У селі Бобрикове Антрацитівського району починається реалізація польсько-австралійського інвестпроекту з розробки золотих родовищ, у рамках якого буде створено близько 300 робочих місць. Про це заявив голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк на пе ... Читати далі»

21.09.2011

Україна має хороші перспективи розвитку своєї енергетичної незалежності

 Держгеонадр, Ставицький, енергетика, незалежність, Україна  Про це розповів Голова державної служби геології та надр України Едуард Ставицький в інтерв'ю Першому Національному Телеканалу України.
  "За дорученням Президента України Віктора Януковича з вересня 2011 року введено принцип "Єдиного вікна". Тепер той, хто зацік ... Читати далі»

19.09.2011

Міністр М. Злочевський домовився про будівництво нових сміттєпереробних заводів

  міністр, Злочевський, сміття, переробний завод, Японія, Україна Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський погодив з Організацію з розробки нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО, Японія) проекти, які в найближчій перспе ... Читати далі»

19.09.2011
« 1 2 ... 6 7 8