-->Головна » В Україні

В Україні з'явиться екопоселення

 В Україні з'явиться екопоселення  Уже в цьому році архітектори Придніпровської державної академії будівництва та архітектури планують побудувати будинок, енергію для якого постачатимуть природні джерела - сонце, повітря, вода. Як нам розповів один з авторів цього проекту, проректор з наукової роботи ПГАСА Микола Савицький, диво-будин ... Читати далі»

31.05.2012

В Україні покажуть череп мамонта

  В Україні покажуть череп мамонта У Дніпропетровському національному історичному музеї з'явився новий незвичайний експонат - череп мамонта, знайдений в с. Китайгород Царичанського району. Це перша така знахідка в області, а в Україні є ще всього-лише один цілий череп мамонта. Як нам розповіли в музеї, первинну обробку його реставратори в ... Читати далі»

20.05.2012

Google запустив в Україні безкоштовну навігацію

  Google запустив в Україні безкоштовну навігацію  Компанія Google оголосила про запуск в Україні сервісу Google Навігація, нової безкоштовної функції мобільних карт Android
   Google Навігація - це підключений до Інтернету GPS-навігатор, який дає покрокові голосові вказівки по ходу руху, що дозволяє сконцентрувати свою увагу на до ... Читати далі»

01.04.2012

В Україні готуються запустити новий супутник для спостереження за Землею

 супутник, Україна, КБ, Південне, Либідь  Вчора в конструкторське бюро «Південне» з'їхалися перші особи Дніпропетровщини і навіть екс-глава держави Леонід Кучма - ракетобудівники влаштували пишні урочистості з приводу 50-річчя запуску на орбіту Землі Першого Дніпропетровського супутника. Ракета-носій «Космос» і космічний апара ... Читати далі»

26.03.2012

На Львівщині розпочали організаційні заходи по становленню БРР «Розточчя»

 резерват, Розточчя, Львівщина, заповідний, БРР 16 березня відбулася нарада з питань організаційного становлення біосферного резервату «Розточчя» (БРР) за головуванням першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Матолича, у якій взяли участь представники Львівської обласної, Яворівської і Жовківської районни ... Читати далі»

16.03.2012

Будівництво ГЕС на річці Черемош у Івано-Франківській області призупинено

 гідроенергетика, ГЕС, Черемош, міні_ Карпати Сьогодні на прес-конференції голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк оголосив про призупинку будівництва міні-ГЕС на гірській ріці Черемош.
  Вчора голова Івано-Франківської облдержадміністрації разом з начальником Державної екологічної інспекції в Івано-Франк ... Читати далі»

16.03.2012

На Чорнобильській АЕС розпочали встановлення нового саркофага

  На Чорнобильській АЕС почалися роботи з установки нового саркофага (конфаймента), повідомив міністр з надзвичайних ситуацій України Віктор Балога.
  Як повідомляє в суботу прес-служба глави держав ... Читати далі»

03.03.2012

Українців змусять оплачувати переробку сміття

  закон, 2013, сміття, українці, відходи, податок    Громадяни України почнуть оплачувати переробку сміття вже з 2013 року. Це дозволить зробити рентабельним будівництво 10 сміттєпереробних заводів, у які в рамках національного проекту Чисте місто планується вкласти 5 млрд грн.
  Щомісячні витрати громадян на ... Читати далі»

28.02.2012
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »