-->Головна » В Україні

Кияни засаджують дахи своїх будинків деревами

  Сад на даху  Кияни стали прикрашати свої дахи садами. Так, мешканець вулиці Тургенєвської вирішив створити на даху будинку невеликий сад. «Будинок побудований уступами, і вікна однієї кімнати виходять прямо на дах. Спочатку я пробив вихід на дах, а потім замовив дерева в діжках, квіти, поставив шезлонги, мангал - тепер влітку ... Читати далі»

13.09.2012

В Україні можна буде купувати зелену електроенергію

 Вітряки   На громадському обговоренні проекту оновленої Енергетичної стратегії України на період до 2030 року в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, заступник Міністра Макуха В.О. пообіцяв всім бажаючим організувати можливість купувати лише «зелену» електроенергію і цим не пі ... Читати далі»

19.07.2012

Сьогодення повітряного транспорту України

     Літак "Руслан" Повітряний транспорт - наймолодший і самий швидкий, але і найдорожчий. Паралельно з перевезенням вантажів, пошти та пасажирів він використовується для санітарних перевезень, а також для аерофотознімків, хімічної обробки посівів та боротьби з лісовими пожежами.
... Читати далі»

03.07.2012

Українців зарядить неймовірна сонячна енергія

   Українців зарядить неймовірна сонячна енергія Ми пережили найкоротшу ніч у році, і сьогодні нас чекає найдовший день. Сонце досягло свого піку, позначивши літнє сонцестояння. З сьогоднішнього дня буде «повертати» на осінь, а це означає  що дні потроху будуть ставати коротшим, а ночі - довшими. А поки у нас є шанс зустріти св ... Читати далі»

21.06.2012

Річка в Україні забарвилася в рудий колір

  Річка в Україну забарвилася в рудий колір Жителі села Мар'янівка (Жовті Води) стурбовані, що їх регіону загрожує екологічна катастрофа. Селяни скаржаться, що від території колишнього заводу «Електрон», де зараз працюють декілька приватних підприємств (фабрик і заводів), до їх домівках стікаються нечистоти.
  «Руда вода ... Читати далі»

15.06.2012

Українцям радять звикати до погодних катаклізмів

  катаклізмівГлобальні повені і засухи, локальні смерчі, коли в одному місті одночасно кілька пір року, - багато українців пов'язують це з наближенням кінця світу. Вчені не такі фаталісти, вони виходять не з майбутнього, а з минулого, і роблять метеопрогнози на основі літописів.
  Геофізики досліджували старовинні літописи і виявили, щ ... Читати далі»

08.06.2012

У Київський зоопарк доставили азіатського слона по кличці Харос

У Київський зоопарк доставили азіатського слона по кличці Харос   Комунальне підприємство "Київський зоопарк" 5 червня поповнилося азіатським слоном по кличці Харос. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київміськадміністрації.
   "У столичний зоопарк привезли довгоочікуваного азіатського слона", - йдеться в повідомленні.
... Читати далі»

05.06.2012

Українська ракета вивела на орбіту американський супутник

  Українська ракета вивела на орбіту американський супутник1 червня 2012, в 8:00. 23 хв. за київським часом з плавучої платформи «Одіссей» в Тихому океані в рамках проекту «Морський старт» успішно стартувала ракета-носій «Зеніт-3SL».
  Ракета вивела на геостаціонарну орбіту американський космічний апарат «Інтелсат 19» масою ... Читати далі»

02.06.2012
« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »