-->Головна » В Україні

Уряд виділив кошти на захист сіл від шкідливої дії води

 Тиса, Закарпаття ,вода, повінь, Україна, село, уряд , коштиУряд виділив 190 мільйонів гривень на захист сільських населених пунктів та сільськогосподарських угідь від шкідливої дії вод.
  На сьогоднішньому засіданні Уряду прийнято розроблену Мінприроди постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету ... Читати далі»

27.02.2012

Квіти розпустилися в Севастополі через аномально теплу погоду

  Севастополь, аномалія, температура, Україна, погодаАномально тепла для січня погода встановилася в Севастополі - температура повітря досягає квітневих показників, розпускаються квіти, з'являються бруньки на деревах і чагарниках, передає кореспондент РИА Новости.
  Останні сім днів у Севастополі середня температура повітря досягала 10-12 ... Читати далі»

09.01.2012

Альтернативна енергетика Україна: тепло з землі, вітру та води

  вітер, сонце, ВЕС, СЕС, енергетика, альтернатива До тих пір поки світло горіло в кожному будинку і це майже нічого не коштувало, альтернативна енергетика залишалася долею абстрактних від світу геніїв і допитливих умов юних техн ... Читати далі»

06.01.2012

В Горлівці через хімічні відходи може скластися НС

  хімікати, завод, Горлівка, забруднення Експертна комісія, яка проводила в місті Горлівці на Україні оцінку стану грунту та грунтових вод на території непрацюючого хімзаводу, де поховані хімічні відходи, прийшла до висновку, що в місті може скластися надзвичайна ситуація, повідомляє МНС України в середу.
  "Горлівський хімі ... Читати далі»

06.01.2012

Операція «Новорічна ялинка»

  операція, екоінспекція, Україна, ялинка, Новий РікЯк повідомляє Державна екологічна інспекція України, станом на 30.12.2011 у передноворічний період 2011 року в ході проведення операції «Новорічна ялинка-2011» обласними інспекціями здійснено 570 перевірок, під час яких виявлено 288 порушень вимог природоохоронного законодавства, а саме ... Читати далі»

04.01.2012

В Одеську область прилетіли фламінго

 Будацький лиман, фламінго, Русєв, Одеська область Справжню природну аномалію зафіксували нещодавно одеські біологи, виявивши на Будакському лимані (у районі Затоки) ... молодого рожевого фламінго.
  Як розповів «Сегодня» експерт українського товариства охорони птахів Іван Русєв, це перший достовірний випадок появи фламінго на нашій терит ... Читати далі»

27.12.2011

Злочевський поінформував австрійську делегацію про вирішення питання безпритульних тварин в Україні

  безпритульні, собаки, тварини, Австрія, делегація, ЗлочевськийМіністр екології та природних ресурсів України Микола Злочевський зустрівся з австрійською делегацією на чолі з Гаральдом Вілімським, депутатом Національної Ради Австрії, генеральним секретарем Австрійської народної партії, співголовою міжпарламентської групи дружби «Україна-Австрі ... Читати далі»

16.12.2011

Відбулися урочистості з нагоди інавгурації біосферного резервату «Розточчя»

Арктика, лід, охолодження, Ніссен   13 грудня 2011 у місті Львів відбулась процедура інавгурації біосферного резервату «Розточчя». Урочисті заходи проходили у Палаці Потоцьких за участю Міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського, голови Львівської обласної держадміністрації Михайла Костюка, представників Комітету МАБ ЮНЕСКО, парків і запо ... Читати далі»

14.12.2011
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »