Головна » 2014 » Июнь » 26 » Виявлено три нових види тварин
07:51
Виявлено три нових види тварин

Зробити це вдалося учасникам австралійської наукової експедиції в Папуа - Новій Гвінеї.

На фото - своєрідного виду крилан, що відноситься до роду Nyctimene. Тварина була знайдена в Папуа-Новій Гвінеї в іншій експедиції, 2010 року.

Одна із тварин схожа на маленького кенгуру, друга - на бандикутів (сумчастий борсук), а третя - на гризуна. Інформації про цих тварин немає у відомій нам науковій літературі - стверджує Юен Рітчі, вчений з мельбурнського університету Дікіна.

Початковим завданням дослідників було сфотографувати інший вид, хоч і рідкісний, але відомий - представників деревних кенгуру. Для цього вчені і розмістили 40 фотокамер-«пасток» в джунглях гірського масиву Торрічеллі, розташованого на північному заході Папуа-Нової Гвінеї. Результат перевершив всі очікування - замість рідкісних кенгуру в об'єктиви камер «попалися» нікому не відомі тварини. І, схоже, всі три види - далеко не межа - ймовірно, ці місця повні загадкових істот.

" Для того щоб підтвердити наші відкриття, безумовно, потрібно буде сюди повернутися, зловити цих тварин, вивчити їх, у тому числі їх ДНК, проте це - справа майбутнього. У цих районах мешкають, можливо, багато сотень видів тварин, не тільки ссавці, а й птахи, комахи та інші невідомі науці види" -  Юен Рітчі, вчений з мельбурнського університету Дікіна.

Фото: Piotr Naskrecki / iLCP
Джерело: http://naked-science.ru/article/sci/scientist-snaps-previously-unknown-mammals-in-png
Категорія: Сучасні дослідження | Переглядів: 2472 | Додав: wiktor | Теги: Відкриття, Кенгуру, Папуа - Нова Гвінея, вид, тварини | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar