Головна » 2011 » Октябрь » 27 » Число жертв землетрусу в Туреччині перевищило 500 осіб
10:54
Число жертв землетрусу в Туреччині перевищило 500 осіб
 землетрус, провінція, Ван, Туреччина, жертви  Число жертв землетрусу в провінції Ван на південному сході Туреччини перевищило 500 чоловік, склавши, за даними на ранок четверга, 523 людей, повідомляє турецька державна телекомпанія TRT.
   Землетрус магнітудою 7,2 стався в провінції Ван 23 жовтня. Місцеві сейсмологи в той же день повідомили, що число загиблих в результаті стихійного лиха може скласти від 500 до тисячі чоловік.
  Департамент з надзвичайних ситуацій турецького уряду поки не оголошував зведення станом на ранок четверга. Напередодні ввечері він повідомив, що жертвами землетрусу став 481 чоловік, більше 1,6 тисячі постраждали.
   У районі землетрусу тривають рятувальні роботи, які ускладнені снігом з дощем і холодною погодою. Місцева влада також роздають гуманітарну допомогу постраждалим, що надходить практично з усіх районів Туреччини і з-за кордону. Найбільше вони потребують в теплому одязі, наметах, продуктах харчування та питній воді.
  У середу ввечері 14 провідних турецьких телекомпаній провели марафон зі збору коштів постраждалим в результаті землетрусу в провінції Ван. В ході її було зібрано 62 мільйонів турецьких лір (близько 35,5 мільйона доларів).
Фото: primenews.com.ua
Джерело: http://ria.ru
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 3362 | Додав: wiktor | Теги: ван, жертви, провінція, Землетрус, Туреччина | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar