Головна » 2011 » Август » 22 » Activ Solar завершила будівництво першої черги проекту «Перово»
09:36
Activ Solar завершила будівництво першої черги проекту «Перово»
ActivSolar, Перово, будівництво, проект, сонячна електорстанція  Австрійська компанія «Актів Солар» (ActivSolar) оголосила про завершення будівництва і початок введення в експлуатацію нової 20-мегаватної (МВт) сонячної установки, розташованої поблизу села Перово (АР Крим). Раніше компанія уже запустила сонячну електростанцію у Родніковому, потужністю 7,5 МВт і першу половину від 80-мегаватного сонячного парку «Охотниково», будівництво якого буде завершено у цьому році.
  Перша черга установки поблизу Перово буде виробляти близько 26 500 мегават-годин електроенергії в рік і складатиметься із більш ніж 88 000 моно- і мульти-кристалічних сонячних фотоелектричних модулів, встановлених на площі 40 га. На цей час це найбільша сонячна система, розташована в регіоні.
   Довідка
  «Актів Солар» (ActivSolar) – міжнародна група компаній зі штаб-квартирою у Відні (Австрія), що спеціалізуються на розробці і виробництві сонячних технологій. Головним напрямком діяльності компанії є виробництво кремнієвих продуктів і розвитку фотоелектричних сонячних парків.
   ActivSolarреалізує масштабні проекти будівництва сонячних електростанцій на півдні України.  У 2010 році компанія побудувала геліоелектростанцію піковою потужністю 7,5 МВт у Сімферопольському районі АР Крим. Компанія ActivSolarтакож володіє українським підприємством-виробником полікристалічного кремнію, що використовуєтьсядля потреб фотовольтаїки – ПАТ «Завод напівпровідників» (Запоріжжя).
Фото: ukrproject.gov.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1731 | Додав: wiktor | Теги: будівництво, сонячна електорстанція, перово, ActivSolar, проект | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar