Головна » 2010 » Декабрь » 20 » Людина споживає 25% всієї органіки, що продукується рослинами протягом року
19:37
Людина споживає 25% всієї органіки, що продукується рослинами протягом року
www.priroda.su
NASA, споживання ресурсів, органіка, рослинний світ      За даними NASA між 1995 і 2005 роком людство досягло нового рівня своєї споживчої активності. Цей рівень полягає в тому, що 20-25% всієї органіки, що виробляється рослинністю Землі протягом року, використовується в процесі господарської діяльності людини.

Споживання людством рослинної органіки продовжує рости, як в абсолютних цифрах (в наслідок зростання населення), так і в перерахунку на душу населення. Середньо-статистичний житель Північної Америки щорічно споживає 6 тонн вуглецю, пов'язаного рослинністю. В якості порівняння для жителя Південно-східної Азії ця цифра становить поки 2 тонни.

Якщо кожен житель нашої планети буде споживати рослинні продукти в такій же кількості, як середньостатистичний житель Північної Америки, то щорічно 55% всієї продуцируемой рослинністю органіки буде вилучатися з природного середовища.

Джерело: www.priroda.su
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3905 | Додав: wiktor | Теги: рослинний світ, Nasa, споживання ресурсів, органіка | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar