Головна » 2011 » Сентябрь » 19 » Міністр М. Злочевський домовився про будівництво нових сміттєпереробних заводів
19:47
Міністр М. Злочевський домовився про будівництво нових сміттєпереробних заводів
  міністр, Злочевський, сміття, переробний завод, Японія, Україна Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський погодив з Організацію з розробки нових енергетичних та промислових технологій (НЕДО, Японія) проекти, які в найближчій перспективі будуть реалізовуватись в рамках Кіотського протоколу. На зустрічі з Міністром президент НЕДО Хідео Хато відзначив, що особливу підтримку матимуть проекти будівництва нових потужностей із переробки сміття. «Ми готові сприяти використанню новітніх технологій у цій сфері»,- відзначив Хідео Хато.
  Сторони приділи особливу увагу питанню реконструкції та модернізації київського сміттєпереробного заводу «Енергія», що дозволить значно покращити стан навколишнього природного середовища столиці. Наступним важливим кроком в рамках співпраці України та Японії буде будівництво нових заводів з переробки сміття у містах-мільйонниках. «В проектах, які вирішать проблему сміття у найбільших містах України, зацікавлені обидві сторони, і ми розпочнемо реалізовувати їх в найкоротші терміни», - наголосив Міністр Микола Злочевський.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: В Україні | Переглядів: 1966 | Додав: wiktor | Теги: сміття, переробний завод, Злочевський, україна, Японія, міністр | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar