Головна » 2011 » Август » 16 » Мінприроди готується до запровадження екологічного аудиту
08:55
Мінприроди готується до запровадження екологічного аудиту
  2012, Злочевський, Мінприроди, екологічний аудит У 2012 році Мінприроди планує запровадити обов’язковий екологічний аудит для промислових підприємств. Міністр екології та природних ресурсів Микола Злочевський повідомив, що наразі міністерство завершує розробку методики проведення екологічного аудиту.
   «Переконаний, що ця ініціатива не зустріне опору з боку власників промислових підприємств, - відзначив міністр, - адже йдеться, зокрема, і про безпеку виробництва. Наприклад, якби екологічний аудит був проведений на всіх вугільних підприємствах країни, вдалося б уникнути чимало аварій, через які гинуть шахтарі».
  Крім того, міністр Микола Злочевський відзначив, що з 2013 року 50% відрахувань підприємств до Державного екологічного фонду буде залишатись у розпорядженні платників екологічного податку. Відтак, саме екологічний аудит вкаже на головні проблемі, які слід вирішити підприємствам за рахунок цих коштів.
Фото: vkurse.ua
Джерело: http://www.menr.gov.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 2302 | Додав: wiktor | Теги: екологічний аудит, Злочевський, Мінприроди, 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar