Головна » 2011 » Июнь » 28 » Найбільший державний прапор України розгорнули сьогодні в Дніпропетровську
21:52
Найбільший державний прапор України розгорнули сьогодні в Дніпропетровську
 Дніроппетровськ, Свята, Рекорди, Прапор, Україна  Сьогодні, 28 червня, рекордний за розмірами державний прапор України розгорнули у центрі міста до Дня Конституції.
   Як повідомив керівник громадської організації Демократична Дніпропетровщина Олександр Соколін, розміри прапора - 35 на 40 метрів, площа - 1350 метрів.
   Очолювана активістом організація закликала всіх об'єднатися вовзле державного прапора.
    "Не важливо до якої політичної сили в тебе стосунки, або який ідеології ти дотримуєшся. Приходь сам і приводь своїх друзів і членів родини і використовуй можливість власноруч доторкнутися до речі, символізує Україна в світі. Тільки прагнення до розвитку України, як незалежної, процвітаючої, заможної країни об'єднає всіх нас! ", - йдеться в запрошенні.
    Варто відзначити, що в заході взяли участь близько 300 представників громадських органіізацій і громадяни міста.
    Примітно, що такий прапор вперше представили в Донецьку в День державного прапора в 2007 році. Пошила го пенсіонерка з Донецька, шахтарська вдова Марія Беляткова.
    Також повідомляється, що до Дня незалежності прапор побуває ще в кількох регіонах країни. Приміром, 29 червня, він вирушить до Львова. 24 серпня його розгорнуть в Києві.
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1815 | Додав: wiktor | Теги: україна, рекорди, свята, прапор, Дніроппетровськ | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar