Головна » 2011 » Июнь » 30 » Україна націлилася на монгольські корисні копалини
09:43
Україна націлилася на монгольські корисні копалини
 Україна, Монголія, вугілля, корисні копалини, видобуток, Янукович  Україна вивчає питання про відкриття в Монголії підприємств з видобутку корисних копалин. Про це повідомив Президент України Віктор Янукович на спільній прес-конференції з Президентом Монголії Цахиагийн Елбегдоржем.
   "Безумовно, ми маємо велику зацікавленість, щоб брати участь в розробці корисних копалин на території Монголії з подальшою переробкою їх на території Монголії", - сказав Янукович.
  За його словами, мова може йти про видобуток вугілля, уранової руди, яка є паливом для атомних електростанцій, про видобуток сировини для мінеральних добрив. "І ми не виключаємо відкриття відповідних виробництв на території Монголії", - сказав Президент.
   Він підкреслив, що Україні буде вивчати це питання і "найближчим часом буде діяти".
  Як повідомляв MIGnews.com.ua, 29 червня, відбулася зустріч президентів України і Монголії Віктора Януковича і Цахиагийн Елбегдорж. Під час зустрічі Президент Віктор Янукович відзначив зацікавленість України у підтримці постійної співпраці з Монголією.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.geonews.com.ua
Переглядів: 2620 | Додав: wiktor | Теги: видобуток, Янукович, корисні копалини, україна, вугілля, Монголія | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar