Головна » 2014 » Октябрь » 14 » У Генуї в результаті повеней введений режим НС
07:49
У Генуї в результаті повеней введений режим НС

В результаті повені, викликаної зливовими дощами та розливом річок, загинула одна людина, велика частина території Генуї виявилася затоплена. Близько двох тисяч людей опинилися без електроенергії. У п'ятницю були евакуйовані жителі району Сант-Агата, жителям інших районів поліція рекомендувала залишатися вдома, були закриті школи. Поїзд, який прямував з Турина, зійшов з рейок через зсув, машиніст був поранений.

Над регіоном Лігурія (столицею якого є Генуя) зберігається грозовий фронт, йдуть дощі, що викликає труднощі в русі залізничного та автомобільного транспорту, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Згідно зі звітом Інституту вивчення атмосфери і клімату в Болоньї, кількість опадів, що випали в липні була на 74% більше, ніж середній показник для цього місяця з 1971 по 2000 роки. Як заявили в екологічній організації «Легамбьенте», кількість регіонів, постраждалих від повені, за останні 10 років зросла в 2 рази - до 8.

Жителі міста кажуть про те, що ситуацію з повінню могло погіршити те, що не було проведено профілактичні роботи по очищенню русел річок.

Як заявив глава Департаменту цивільного захисту Франко Кабріеллі, прогноз на найближчий час неоптимістичний, ситуація все ще важка.
 

Фото: http://img-fotki.yandex.ru/get/4522/28235416.2/0_6b411_942eaab_L.jpg
Джерело: http://www.gismeteo.ru/news/proisshestviya/11933-v-genue-v-rezultate-navodneniy-vveden-rezhim-chs/
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 2307 | Додав: wiktor | Теги: Італія, Лігурія, повінь, Генуя | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar