Головна » 2011 » Март » 22 » Всесвітній день водних ресурсів
07:39
Всесвітній день водних ресурсів
Всесвітній день водних ресурсів, день води, День працівників водного господарства, ООН, Ріо-де-Жанейро    22 березня відзначається Всесвітній день водних ресурсів. Цей день покликаний привернути увагу світовій спільноти до того, наскільки освоєння водних ресурсів сприяє підвищенню рівня продуктивності економіки і соціального добробуту людей.

Ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів прозвучала на конференції ООН з охорони довкілля, що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро.

У Україні Всесвітній день води (World Water Day) присвячують здійсненню рекомендацій ООН і проводять конкретні заходи, необхідні в національному контексті.

У Україні також відзначається День працівників водного господарства, День працівників державної санітарно-епідеміологічної служби, День працівників гідрометеорологічної служби. Це свята професіоналів, для яких заходи, пов'язані з охороною і розвитком водних ресурсів, є щоденною роботою.
Фото: geografica.net.ua
Джерело: http://www.srochno.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 3110 | Додав: wiktor | Теги: Всесвітній день водних ресурсів, день води, День працівників водного господарст, оон, Ріо-де-Жанейро | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar