Головна » 2010 » Декабрь » 14 » Зупинка у Франкфурті
22:53
Зупинка у Франкфурті
dailymail.co.uk
франкфурт, аеропорт, делегація, Україна , ФРН       У засобах масової інформації з’явилось повідомлення про те, що, начебто, українська делегація у складі 93 осіб від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, що прямувала до Південної Африки, була знята з борту літака в аеропорту м. Франкфурт-на-Майні.

Як повідомляє видання «Публічні люди», делегацію очолював народний депутат України Андрій Пінчук, а куратором від Міністерства був Артур Гурін.

З цього приводу Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявив, що звернувся до представників Посольства України у Федеративній Республіці Німеччина та Генерального консульства України у Франкфурті-на-Майні з прохання підтвердити, або ж спростувати правдивість цієї інформації, на цей час інформація не підтвердилась.

«У разі підтвердження цього факту та вини працівників Міністерства, ці особи понесуть відповідальність згідно з чинним законодавством», - зазначив Дмитро Табачник.

Джерело : http://www.segodnya.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1634 | Додав: wiktor | Теги: україна, ФРН, Франкфурт, аеропорт, делегація | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar