Головна » 2013 » Сентябрь » 29 » Король Тонга закликав до боротьби з енергетичною бідністю
09:14
Король Тонга закликав до боротьби з енергетичною бідністю
  У штаб-квартирі ООН в Нью - Йорку вже четвертий день тривають загальні дебати на 68 -й сесії Генеральної Асамблеї. Сьогодні з ранку до їх учасників звернувся король Королівства Тонга Тупоу VI , який закликав до ліквідації енергетичної бідності на планеті і до розвитку екологічно чистих джерел енергії.
  « Енергія є золотою ниткою , яка пов'язує економічне зростання із забезпеченням соціальної справедливості та з навколишнім середовищем , ниткою , яка дозволяє світу процвітати » , - сказав король .
  «Я закликаю всіх працювати спільно над розробкою та затвердженням спільної мети зі сталої енергетики для всіх у контексті порядку денного в галузі розвитку на період після 2015 року» , - додав Тупоу VI .


На сьогоднішній день кожен п'ятий житель планети все ще не має доступу до сучасних джерел енергії , а три мільярди осіб користуються деревиною та вугіллям для приготування їжі та обігріву будинків.
  Король закликав домагатися забезпечення загального доступу до сучасних джерел енергії , подвоєння рівня енергетичної ефективності та частки поновлюваних джерел енергії в світовому енергетичному балансі . Він підкреслив , що вирішення цих завдань дозволить забезпечити міцну основу для побудови стійкого і справедливого майбутнього.
Фото: trueinform.ru
Джерело: http://ecoportal.su/news.php?id=73855
Категорія: По трохи зі світу | Переглядів: 2006 | Додав: wiktor | Теги: енергетика, король, Тонга, оон, асамблея, Тупоу VI | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar