Головна » 2010 » Ноябрь » 1 » ООН схвалила десятирічний план по захисту природи
20:22
ООН схвалила десятирічний план по захисту природи
ООН, план по захисту природи, Ліберія        Учасники конференції ООН з проблем захисту різноманітності тваринного світу, що проходила в японському місті Нагоя, в п'ятницю взяли десятирічний план зі збереження природи, повідомляє британська телерадіокорпорація Бі-бі-сі.

Згідно з планом, до 2020 року 17% суші і 10% світового океану будуть знаходитися під захистом природоохоронних організацій. Однак, на думку деяких екологів, цього недостатньо, оскільки в даний момент під охороною вже перебувають 13% суші і 10% океану.

У цілому, на конференції були сформульовані 20 завдань, які потрібно виконати до 2020 року, щоб зберегти природу на планеті.

Учасники конференції вирішили, що до 2012 року країни-члени ООН повинні будуть розробити план фінансування цього проекту. На думку міністра екології Франції Шанталь Жуанно, для цього необхідно залучити приватний капітал і "не тільки в добровільному порядку".

Між тим, деякі країни, що розвиваються заявляють, що у них немає можливості підтримати здійснення проекту. "Ліси і інші біологічні ресурси, які у нас є, є частиною навколишнього середовища. Ми очікуємо, що нам нададуть допомогу, щоб ми могли ефективно захищати навколишнє середовище для загального блага світового співтовариства", - заявив представник Агентства захисту навколишнього середовища Ліберії.

Джерело: http://podrobnosti.ua
Фото:
Джерело:
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1904 | Додав: wiktor | Теги: Ліберія, план по захисту природи, оон | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar