Головна » 2012 » Сентябрь » 13 » Тропічний шторм Kristy загрожує чотирьом штатам Мексики
15:35
Тропічний шторм Kristy загрожує чотирьом штатам Мексики
  Тропічний шторм Тропічний шторм Kristy, що сформувався поблизу мексиканського узбережжя в Тихому океані, загрожує відразу чотирьом штатам Мексики - Нижній Каліфорнії, Мічоакану, Коліма і Халіско, повідомила в середу національна система цивільної оборони латиноамериканської країни.
   У зв'язку із загрозою стихії на островах Сокорро і Сан-Бенедикта в Тихому океані оголошений зелений рівень тривоги, а в чотирьох штатах Мексики його підвищено до синього.
   Kristy зараз знаходиться в 275 кілометрах від узбережжя штату Халіско і переміщається зі швидкістю 17 кілометрів на годину в західному і північно-західному напрямку. Швидкість вітру сягає 75 кілометрів на годину з поривами до 95 кілометрів на годину. Синоптики прогнозують сильні дощі на тихоокеанському узбережжі в міру наближення Kristy.
  Тропічному шторму присвоюється ім'я, коли швидкість супроводжуючого його вітру досягає 62 кілометрів на годину. Шторм стає ураганом, коли швидкість вітру перевищує 119 кілометрів на годину. Для того щоб урагану була привласнена перша категорія за шкалою Саффіра-Сімпсона, що оцінює потенційний збиток від стихії, швидкість його вітру повинна перевищувати 120 кілометрів на годину.
  

Фото: http://www.vokrugsveta.ru
Джерело: http://ecoportal.su/news.php?id=64875
Категорія: Природні катаклізми | Переглядів: 2247 | Додав: wiktor | Теги: Kristy, тропіки, Мексика, шторм | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar