Головна » 2011 » Март » 5 » В Україну хочуть прийти 6 дешевих авіакомпаній
19:55
В Україну хочуть прийти 6 дешевих авіакомпаній
Україна, авіатранспорт, авіакомпанії, Авіанова       До трьох лоу-кост авіакомпаній, що працюють на українському ринку, можуть додатися ще шість. У той же час оператори визнають: процес входження на український ринок буде не швидким.

У числі претендентів - російська «Авіанова», ірландська Ryanair, арабська FlyDubai, німецька Air Berlin, словацька Danube Wings і британський Easy Jet.

«Так, у нас є плани почати літати в Україні. Проте українська сторона нам не дає дозволу. Ми ведемо переговори з вашою авіаційною адміністрацією, але безуспішно. У нас проблема в отриманні прав на польоти, в кількості рейсів, які ми б хотіли здійснювати », - пояснила« Сьогодні »менеджер відділу по зв'язках з громадськістю авіакомпанії Air Berlin Сабіна Теллер.

Російська «Авіанова» може почати літати з Москви до Сімферополя і з Сочі до Харкова в кінці цього - початку наступного року. У Росавіациї компанії дозволили здійснювати на кожному напрямку по 5 рейсів на тиждень.

Поки на українському авіаринку працюють три бюджетні перевізника - Wizzair Ukraine, Pegasus Airlines і Air Arabia (ОАЕ).
Фото: www.newsukraine.com.ua
Джерело: http://www.newsukraine.com.ua
Категорія: Інші новини | Переглядів: 1622 | Додав: wiktor | Теги: україна, Авіакомпанії, Авіанова, авіатранспорт | Рейтинг: 0.0/0
Матеріали по темі:


Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar