-->Головна » Природні катаклізми

Геологи пророкують швидке виверження вулкана біля Орегону

Геологи пророкують швидке виверження вулкана і біля Орегону   Підводний вулкан Аксіаль на морському хребті Хуан-де-Фука біля узбережжя північноамериканського штату Орегон повинен почати нове виверження в 2018 році, заявляють геологи, точно передбачивши останнє виверження цього вулкана в 2011 році.

Число жертв землетрусів на півночі Італії досягло 27 людей

  Число жертв землетрусів на півночі Італії досягло 27 людейЧисло жертв руйнівних землетрусів, що відбулися 20 і 29 травня в північно-італійській області Емілія-Романья, досягло 27 осіб. Під вівторок у міській лікарні міста Модени померла 38-річна Мартіна Алді (Aldi Мартіна), яка була госпіталізована 29 травня, повідомили місцеві ЗМІ.
... Читати далі»

Вулкани виявилися більш небезпечними, ніж вважалося раніше

  Вулкани виявилися більш небезпечними, ніж вважалося раніше Імовірність виникнення раптових руйнівних вивержень - набагато вища, ніж вважалося до цих пір, стверджують дослідники з Університету Вандербільта в американському штаті Теннессі.
  Вулкани харчуються величезними басейнами розплавленої породи, магми, яка залягає глибоко під повер ... Читати далі»

Число зруйнованих будівель під час землетрусу в Азербайджані зростає

  Число зруйнованих будівель під час землетрусу в Азербайджані зростаєКількість обрушених будівель в результаті серії землетрусів на північному заході Азербайджану, за останніми підрахунками, зросла до 274, повідомляє місцеве інформагентство АРА у вівторок з посиланням на заступника глави виконавчої влади Закатальського району Ельмана Рам ... Читати далі»

Смерч зруйнував майже 30 будинків на узбережжі Бразилії

  Смерч зруйнував майже 30 будинків на узбережжі БразиліїСмерч зруйнував 27 будинків і повалив десятки дерев на узбережжі південно-сходної Бразилії, повідомила у вівторок місцева служба Цивільної оборони.
  За даними відомства, рідкісне для Бразилії природне явище утворилося в районі курортного міста Сан-Себастьян на узбережжі штату С ... Читати далі»

Японію чекають ще більш потужні землетруси і цунамі

Японію чекають ще більш потужні землетруси і цунамі  Уряд Японії прислухається до луни торішнього землетрусу і цунамі: підводні розломи, які оточують країну, можуть привести до більш серйозних катаклізмів, ніж вважалося.
    Минулого тижня чиновники, відповідальні за ліквідацію наслідків стихійних лих, поінформували кабі ... Читати далі»

Ураган в Аргентині

  Ураган в АргентиніВ результаті сильного шторму в Аргентині загинули принаймні 14 людей. Більшість загиблих перебували в провінції Буенос-Айрес, де швидкість вітру була понад 100 км/г. Про це повідомляє BBC News.
   Один підліток загинув, коли наступив на електричний кабель в місті Санта-Фе на північному сході країни. Багато ра ... Читати далі»

До великого кліматичного переселення народів потрібно підготуватися

 До великого кліматичного переселення народів потрібно підготуватися   З «кліматичними біженцями» (а процес уже почався) пов'язаний ряд міфів. Кажуть, вони стають незаконними мігрантами. Насправді 80% екологічних переселенців переміщуються всередині кордонів своєї країни. Кажуть, там, де жити стає важче, все знімаються з насиджени ... Читати далі»

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »