-->Головна » По трохи зі світу

Доповідь по Фукусімі

  доповідь, Фукусіма, Японія, аварія, АЕСУ новій доповіді про наслідки аварії на атомній станції Фукусіма (Fukushima) в Японії кажуть, що відсутність готовності до стихійних лих і неадекватні заходи по усуненню наслідків лише посилили ситуацію за АЕС. Про це повідомляє BBC News.
 У дослідженні, яке провела урядова група, говориться, ... Читати далі»

Заступники для китів

 Sea Shepherd, китобої, морський пастух, японія, Антарктика, кити Активні противники китобійного промислу намагаються зупинити щорічне японське полювання на китів в Антарктиці. Вчора їм вдалося помітити і сфотографувати за допомогою безпілотного зонда китобійний флот, повідомляє Reuters. За словами представників товариств ... Читати далі»

У протоці Лаперуз затонуло судно

 Ginga, протока, Лаперуза, корабель, аварія Основною версією аварії судна, що затонуло 25 грудня в протоці Лаперуза, розглядається версія про порушення правил безпеки капітаном. Про це повідомляє RBC.
  Далекосхідним слідчим управлінням на транспорті СК РФ розпочато перевірку за фактом виявлення в протоці тіл трьох моряків. Передбачаєть ... Читати далі»

Європа очищає атмосферу

  суд, Європа, ЄС, закон, атмосфера, викидиВерховний суд Європейського союзу (European Union) виніс рішення про те, що з 1 січня ЄС може стягувати компенсацію за викиди вуглецю в атмосферу з усіх літаків, що прилітають в європейські аеропорти і вилітають з них. Про це повідомляє BBC News. Тим не менш, авіалінії низки країн, зокрема США, Канади та К ... Читати далі»

Афганістан поставили на рейки

  Афганістан, рельси, залізниця, транспортВ Афганістані було відкрито залізничне сполучення по новій лінії, повідомляє BBC News. Вчора по ділянці довжиною 75 км, що з'єднує міста Мазарі-Шаріф (Mazar-e-Sharif) і Хайратан (Hairatan) на кордоні з Узбекистаном, пройшов порожній вантажний склад з 7 вагонів. Вартість завершеною в минулому році ... Читати далі»

Таємниці Амазонки

  флора, фауна, Амазонка, річка, Південна Америка, ліси, ООНОрганізація Об'єднаних Націй оприлюднила звіт про дослідження, де уточнюються наукові подробиці видів рослин в лісах Амазонки, які можна використовувати для економічних чи медичних цілей. Про це повідомляє BBC News.
  Близько 80% населення країн залежать від лісово ... Читати далі»

Близько 100 тонн мазуту можуть потрапити в море біля берегів Нової Зеландії

 контейнеровоз, Rena, аварія, Нова Зеландія, мазут, забруднення Аварійний контейнеровоз Rena, що сів на мілину біля берегів Нової Зеландії, може розвалитися на частини через прогнозоване шторму, що призведе до розливу залишився в трюмах мазуту, повідомила новозеландська газета Herald.
  Контейнеровоз Rena, що йшов під прапором Ліберії, ... Читати далі»

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »