-->Головна » Проблеми екології

Прощавай, льодовик

 Jorge Montt, льодовик, танення, Чилі, Патагонія Дослідники з Чилі оприлюднили серію фотознімків, які демонструють істотне скорочення льодовика в Патагонії. Льодовик Jorge Montt тане швидше, ніж будь-який інший чилійський льодовик. За період з лютого 2010 року по січень 2011 він скоротився на кілометр, повідомляє Associated Press.
  Танен ... Читати далі»

Екологи Білорусі і Росії будуть облаштовувати витоки річок, що впадають в Західну Двіну і Дніпро

 екологи, Росія, Білорусь, витоки, Зах. Двіна, Дніпро Екологи Білорусі і Росії пропонують облаштувати витоки річок, що впадають в Західну Двіну і Дніпро. Це рішення схвалено спільної білорусько-російської комісією з охорони і раціонального використання транскордонних водних об'єктів, яка завершила сьогодні свою роботу у Вітебську, передає кореспондент БЕЛТА.
  Для поліпшення екологічног ... Читати далі»

Парниковий стрибок

парникові гази, викиди, вуглексилий газ, Кіотський протокол   Світові викиди вуглекислого газу (CO2), накопичення якого в атмосфері Землі веде до парникового ефекту і глобальної зміни клімату, в 2010 році різко зросли. Про це повідомляє агентство Associated Press з посиланням на Міністерство енергетики США (US Department of Energy).
  ... Читати далі»

Відбулось засідання Басейнової Ради Дністра

  Дністер, засідання, Яремче, Рада У м. Яремче Івано-Франківської області відбулось засідання Басейнової Ради Дністра за участю представників семи придністровських областей України та делегації Республіки Молдова. Мета засідання: забезпечення покращення водного середовища у басейні Дністра, а саме зменшення наслідків в ... Читати далі»

Уникнути глобального потепління буде непросто

  Ен-Рогелі, швейцарія, дослідження, глобальне потепління, клімат Погані новини стають все гірші й гірші: нове дослідження показало, що приборкати викиди парникових газів (з тим щоб запобігти серйозні зміни клімату Землі) буде в кращому випадку вкрай складно.
  Поточні зобов'язання зі зниження ... Читати далі»

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »