-->Головна » Сучасні дослідження

Виявлено неконтрольований викид озоноруйнуючих речовин

  Над озоновим шаром нависла нова загроза : збільшення роз'їдаючих його хлорфторвуглеводнів (CFC), особливо чотирьох їх різновидів , яких раніше в атмосфері не бачили. Виробництво CFC було повністю згорнуто відповідно до міжнародної угоди , але в Монреаль ... Читати далі»

Стародавні кити страждали від шкідливих водоростей

  Масова загибель китів траплялася і в доісторичні часи , і відбувалося це , мабуть , через токсини, що виробляються деякими видами водоростей , які потрапляли в тварин по харчовому ланцюжку .
  У 2010 році дорожні робітники ... Читати далі»

Вчені з'ясували , навіщо крокодили залізають на дерева

   Крокодили залазять на дерева , щоб погрітися і спостерігати за територією. До такого висновку прийшли американські вчені , провівши ряд дослі ... Читати далі»

Вчені: стародавні європейці були темношкірими?

  Американські , іспанські та данські вчені в ході спільних досліджень з'ясували , що європейці , які жили 8000 років тому були темношкірими і мали бл ... Читати далі»

В Євразії знайдено біоценоз льодовикового періоду

  Оскільки за останні тисячі років на Алтаї і в Саянах клімат мало змінився , екосистема залишилася практично тією ж, що була в плейстоцені .
< ... Читати далі»

Вчені назвали дату нового льодовикового періоду на Землі

  Наступ похолодання передбачають учені Японії та Росії , висловлюючи своє припущення , що воно може настати в 2055 і триватиме 200 років. На думку фахівців , д ... Читати далі»

Подорожі можуть бути відмінною профілактикою інфарктів і депресій

  Глобальна комісія з проблем старіння і Трансамериканського Центр Пенсійних досліджень у партнерстві з туристичною асоціацією США , опубліку ... Читати далі»

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 16 17 »